Stipendiater

Skolen har hvert år flere stipendiater på skolen. Som regel er dette elever fra året før som har lyst å bidra til at akkurat ditt år på Folkehøgskole skal bli fantastisk! De bor på skolen sammen med dere, og er med på masse forskjellige oppgaver som f.eks underholdningen på kveldene med aktiviteter som: volleyball, fotball, spill og andre ablegøyer. De deltar selv på de forskjellige linjene, og bidrar stort til et godt miljø på skolen. De har jo også vært elever så de har erfaringen fra hva det vil si å gå på Folkehøgskole.

Det å være stipendiat er en fantastisk mulighet hvis du vil være med å gjøre folkehøgskole hverdagen enda bedre for både elever og lærere

Stipendiat Julie 2020

Du får muligheten til å sette i gang morsomme og minneverdige aktiviteter og utflukter. Det å være stipendiat er noe av det beste jeg har opplevd, og noe jeg unner en hver.

Som stipendiat er du bindeleddet mellom elevene og lærerne, og vil være en ressurs for begge parter. Den fantastiske muligheten du har til å være en viktig støttespiller for elevene er helt unik. En lærer utrolig mye, ettersom en blir kastet inn i flere ulike oppgaver der en må være løsningsorientert og tålmodig. Etter nesten to år på folkehøyskole vil du sitte igjen med så mye minner og erfaringer som vil være en ressurs senere i livet.

Jeg kunne ikke har brukt to år på noe mer verdifullt enn akkurat folkehøyskole. Det å få muligheten til å bli kjent med rundt 90 elever er helt unikt, og det enormt tette forholdet en får med hverandre er det ikke mange andre steder en vil oppleve. Som stipendiat er det viktig å være en ressurs for elevene og legge til rette for gode forhold mellom alle. Alle er forskjellige, men like fantastiske, det er akkurat dette som gjør miljøet så unikt og fantastisk.

Hilsen Julie