Kun 10 ledige plasser på Karmøy Folkehøgskule

Folkehøgskolene i Norge har rekordsøkning, og på Karmøy nærmer det seg full skole. Men det er fortsatt en mulighet til å komme inn hos oss. 

Det er fortsatt mulighet til å komme inn på spennende linjer på Karmøy Folkehøgskule. Under vil du se en oversikt over de ledige linjene. Men vær rask med å søke! Det er flere som har mottatt tilbud om de ledige plassene, og frem mot skolestart regner vi med at det blir helt fullt på internatene på skolen.

Hos oss på Karmøy velger du to linjer, en som foregår på tirsdager, og en på torsdager. Du må derfor foreta to valg! Det er veldig få plasser ledige på noen av linjene.

TIRSDAG: BRO (Bistand, Reise og oppdrag) Sør- Amerika
Rio, Brasil – Lima og Marchu Picchu, Peru – La Paz og Dødsveien, Bolivia
Engasjement, solidaritet og kultur. Her går spennende teori og praksis hånd i hånd. 3 ukers tur til Sør-Amerika

TIRSDAG: BRO (Bistand, Reise og omsorg) Afrika
Masai Mara og Mombasa i Kenya
Engasjement, solidaritet og kultur. Her går spennende teori og praksis hånd i hånd. Besøk på en misjonsstasjon og Masaifolket. På misjonsstasjonen vil elevene hjelpe til med undervisningen på skole. I tillegg vil de oppleve flere dagers safari.

TIRSDAG: Klær og Design
Verdensmetropolen – London, Shopping, museer, gallerier mm.
For deg som liker eller vil lære og sy de lekreste klesplagg. Du kan få lage klesplagg helt fra bunnen av eller fra klær som du allerede har (redesign).

TIRSDAG: Multisport
Club La Santa, Lanzarote
Trolltunga, windsurfing, golf, leirdueskyting, klatring, ski/snowboard, curling, Via Ferrata, kano, kajakk, bålkos, ballspill mm.

TIRSDAG: Baker og Konditor
Dessertkurs Pascal, Mathallen, Freia Sjokoladefabrikk mm Oslo
På skolens romslige skolekjøkken får du utfolde deg i gjærbakst, store og små kaker, desserter, 3d-kaker, marsipanarbeid og enkel sjokoladepynt. Spennende bedriftsbesøk.

 

Du har nå valgt en linje, og må så velge enda en linje på torsdagene:

TORSDAG: Vokal
Verdensmetropolen -London, musikaler og konserter er i fokus
Synge med band, synge i studio, synge alene og synge i kor. Et år med sangteknikk og individuell undervisning der egen sangstemme står i fokus.

TORSDAG: Matglede og matopplevelser
Toscana Italia
På vårt moderne kjøkken vil du få lage spennende matretter fra inn- og utland. Festmat og hverdagsmat. Kunnskap om råvarer, basisteknikker og smakskomposisjoner.

TORSDAG: Reiseliv og spansk
Malaga og Gibraltar Spania + en reise bestemt i løpet av året
Reiseliv og reisemål står sentralt. Tema: kulturkunnskap, service og reiseplanlegging. Spansk for nybegynnere og litt øvede. Besøke reiselivsbedrifter og attraksjoner nærområdet.

TORSDAG: Puls
Club La Santa, Lanzarote
For deg som er/ønsker å bli glad i trening, velvære, god og sunn mat. Ulike treningsformer på treningssenter. Fokus på ernæring, matlaging, avspenning og massasje. Fysisk aktivitetsglede står sentralt.

TORSDAG: Asia Kina
Shanghai, Xian Beijing og Kina. Turen avsluttes i Mongolia
Asia- en verdensdel i stor forandring! Bli kjent med asiatisk kultur språk, tai-chi, det moderne Kina mm. Fantastisk og innholdsrik linjetur.