Elever fra Karmøy FHS på TV-Haugaland

Med over 100 elever som skal ut og gå med bøsser under årets TV-aksjon, har Karmøy folkehøgskule virkelig blitt lagt merke til på Haugalandet.

Hvorfor gjøre noe halvveis? Når du kan gjøre det storartet. Dette året har det vært utfordrende å skaffe nok bøssebærere til TV-aksjonen på Karmøy. Men med over 100 ivrige elever fra folkehøgskolen som frivillige har det blitt enklere å få alle rutene til å gå opp.

TV Haugaland har ikke latt dette gå seg hus forbi, og inviterte 3 av elevene som hovedgjester under Frokost TV på lørdagen. Her fikk de være fantastiske representanter for skolen og gjorde en imponerende innsats. Plutselig så kunne vår kjekke, tyske elev Lynn snakke norsk. Nesten et mirakel.

Følg linken under og se elevene i aksjon på TV.

https://tvh.no/2021/10/23/blir-det-bading-klipping-eller-tik-tok/?fbclid=IwAR22MaVz3pdO2YWeBUX0VLPATK6P_PyquR6Kx6FYdYQ2FE4JZ8r2YTsEOYU

I forbindelse med TV-aksjonen har elevene startet en herlig SPLEIS, hvor inntektene også går til TV-aksjonen. Lørdag kveld var det kommet inn over 17 000 kroner til aksjonen, og med totalt 25 000 kroner inn, vil hele elevrådet ved skolen ta et koselig isbad i Eidsbotn nede i Kopervik. Skulle beløpet bli enda høyere, vil flere spennende ting skje.

Sjekk gjerne spleisen! Følg linken under her:

https://www.spleis.no/project/194459